Ανακαινίσεις

Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση του ακινήτου σας (κατοικία και επαγγελματικοί χώροι), με συνεργεία, άρτια οργανωμένα κάθε ειδικότητας.

Το κόστος υπολογίζεται με αναλυτικό τρόπο (υλικά , εργασία, συνθήκες ), συμφωνείται το εργολαβικό αντάλλαγμα στο οποίο περιλαμβάνεται και η εργασία της κοστολόγησης και της επίβλεψης βάσει της υπάρχουσας μελέτης και αν αυτή δεν υπάρχει , χωρίς χρέωση θα σας δώσουμε τις δικές μας προτάσεις. Έτσι πετυχαίνουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση αφού εξ αρχής γνωρίζουμε ότι θα ολοκληρωθεί στον συμφωνημένο χρόνο και συμφωνημένο κόστος (χωρίς κρυφές χρεώσεις).

– Έχετε τη σιγουριά και την ασφάλεια μιας εταιρείας που ξέρει το αντικείμενό της και σέβεται χρήματα των πελατών της.

– Συνομιλείτε κάθε φορά με έναν και μόνο άνθρωπο, ο οποίος θα οργανώσει όλη την κατασκευή «με το κλειδί στο χέρι» και θα είναι υπεύθυνος για το σπίτι σας.

– Συμμετέχετε κι εσείς στις προτάσεις ανακαίνισης. Οι άνθρωποί μας θα ακούσουν τις ανάγκες σας και θα σχεδιάσουν τους χώρους μαζί σας.

– Αποφεύγετε τις προφορικές συμφωνίες, τις «παρεξηγήσεις» και όλα τα «εννοούμενα» αφού όλα γίνονται βάσει γραπτής συμφωνίας.

– Είστε σίγουροι για το χρόνο που θα είναι έτοιμο το σπίτι / κατάστημα / γραφείο σας.

– Ξέρετε από πριν πόσο θα σας κοστίσει η ανακαίνιση.

– Θα αποκτήσετε αυτό που ακριβώς θέλετε και με εγγύηση και θα αναβαθμίσετε τη ζωή σας όπως τη φαντάζεστε.

Ήρθε λοιπόν η ώρα μαζί με την ανανέωση του χώρου σας να αυξήσετε την αξία του ακινήτου σας και να εξοικονομήσετε χρήματα από την περικοπή της σπατάλης του ρεύματος ή και του πετρελαίου.